Glasuri de copii pe strune de chitara

Iunie 2012 11 ora 09:23

In cadrul unei activitati deosebite desfasurata in cadrul programului SNAC, in sala mare a Grupului scolar „Ioan Bococi” din Oradea copii au avut parte de surprize placute.

Avand ca parteneri scoala Iosif Vulcan din Oradea, atat cadrele didactice cat si copiii s-au bucurat sa ii aibe alaturi pe elevii clasei a V-a A insotiti de doamna profesor Krenek Claudia, diriginta clasei si responsabile SNAC pe colegiu.
Din cei 26 de elevi, 13 canta la chitara, indrumati de profesorul de muzica Tigani Stefan, ceilalti, cu glasurile lor cristaline, au armonizat si au dat viata mai multor cantece cunoscute: Andrii popa, Cantecul lui Fat-Frumos, Cantec soptit, Valsul primaverii, Amintire cu haiduci. Fermecati de frumusetea si interpretarea deosebita a cantecelor, cei prezenti la activitate au cantat cu interpretii cantecele cunoscute.
Grupul ne-a incantat si cu cativa solisti remarcabili: Moisa Anastasia, Perte Andreea, Tamasiloniu Lea, Pop Ileana, Pordek Corina si Mut Daria. Felicitandu-i pentru minunatul lor recital, doamna director Ileana Varga le-a multumit, lor, dar si profesorilor coordonatori, invitandu-i sa mai vina si cu alte ocazii.

Responsabilul SNAC de la „Ioan Bococi”, doamna profesor Mihaela Sumalan, a tinut sa sublinieze frumoasa colaborare dintre cele doua scoli, in cadrul a nenumarate activitati, dar si participarea cu succes la diferite concursuri interjudetene, nationale si internationale. In plus aceasta activitate e cuprinsa in agenda proiectului educational interjudetean ,,Invatam sa cream impreuna’’, coordonat de doamna director Ileana Varga, prof. Mihaela sumalan si Krenek Claudia, proiect aprobat de M.E.C.T.S. si cuprins in Calendarul activitatilor educative regionale si interjudetene pe anul 2012, in pozitia 130.

Galeria de poze poate fi vizionata aici

Adauga comentariu

Autentificã-te sau creeazã-þi un cont nou, pentru a putea aduaga comentarii.

Trimite unui prieten