Felicitari de Pasti pentru copii

In fiecare an sarbatorim Pastele, si de fiecare data copii sunt cei mai entuziasmati de sosirea Pastelui. Cu aceasta ocazie ei se pot bucura de pictatul oualor, si de picturi specifice acestei sarbatori.
De asemenea, puteti sa realizati impreuna cu cel mic, felicitari de Pasti, cu ajutorul carora, copilul va invata mai multe despre traditiile de Paste, si isi va dezvolta imaginatia si indemanarea.
In plus va avea ocazia sa invete sa faca cadouri celor dragi, aceste felicitari facute cu multa dragoste.

Aveti nevoie de:
- hartie colorata
- carton alb si colorat
- carioci si creioane colorate
- foarfeca
- lipici pentru hartie
- hartie de constructie in diferite culori
- nasturi
- ata de cusut
- putina vata

Lasati copilul sa isi puna imaginatia la contributie, sa deseneze iepurasi, puisori, mielusei, oua, cosulete cu oua.
Cu ajutorul cariocilor , copilul poate scrie pe felicitare, un mesaj de Paste: Hristos a inviat, Paste fericit.
Toata procedura cu realizarea de felicitari dureaza maxim o ora, iar dupa realizarea acestor felicitari copii il vor putea astepta linistiti pe iepuras, pentru a le aduce ceva frumos.

RoCopilul's picture

Articol publicat de RoCopilul in categoria Timp liber, in data de Tue, 03/13/2012 - 09:15.

Ce fac adolescentii in timpul lor liber? Care sunt distractiile lor? In ziua de azi adolescentii isi petrec timpul liber altfel decat o fa...Citeste mai mult!
Incaltamintea de vara a copilului trebuie sa se asorteze cu temperatura de afara. Nu poti sa incalti copilul cu ghete cand este canicula, dar nici slapii sau pa...Citeste mai mult!
Sahul este unul dintre cele mai cunoscute si vechi jocuri din lume, din cauza modului de joc interactiv si posibilitatilor de joc infinite. Chiar daca tehnolog...Citeste mai mult!
De Ziua Internationala a Copilului, Primaria din Timisoara le aduce micilor timisoreni o mare surpriza. Dupa sapte ani de amanari, anul acesta de 1 iunie, se va...Citeste mai mult!
Felul in care alegem bona copilului poate fi realizat cu succes daca tinem cont de urmatoarele aspecte: interviul initial, examinarea psihologi...Citeste mai mult!

Adauga comentariu

Autentifică-te sau creează-ţi un cont nou, pentru a putea aduaga comentarii.

Trimite unui prieten