Felicitari de Pasti pentru copii

In fiecare an sarbatorim Pastele, si de fiecare data copii sunt cei mai entuziasmati de sosirea Pastelui. Cu aceasta ocazie ei se pot bucura de pictatul oualor, si de picturi specifice acestei sarbatori.
De asemenea, puteti sa realizati impreuna cu cel mic, felicitari de Pasti, cu ajutorul carora, copilul va invata mai multe despre traditiile de Paste, si isi va dezvolta imaginatia si indemanarea.
In plus va avea ocazia sa invete sa faca cadouri celor dragi, aceste felicitari facute cu multa dragoste.

Aveti nevoie de:
- hartie colorata
- carton alb si colorat
- carioci si creioane colorate
- foarfeca
- lipici pentru hartie
- hartie de constructie in diferite culori
- nasturi
- ata de cusut
- putina vata

Lasati copilul sa isi puna imaginatia la contributie, sa deseneze iepurasi, puisori, mielusei, oua, cosulete cu oua.
Cu ajutorul cariocilor , copilul poate scrie pe felicitare, un mesaj de Paste: Hristos a inviat, Paste fericit.
Toata procedura cu realizarea de felicitari dureaza maxim o ora, iar dupa realizarea acestor felicitari copii il vor putea astepta linistiti pe iepuras, pentru a le aduce ceva frumos.

RoCopilul's picture

Articol publicat de RoCopilul in categoria Timp liber, in data de Tue, 03/13/2012 - 09:15.

Un joc care va dezvolta abilitatile de comunicare si socializare ale copiilor, plus spiritul de competitie. Vor invata sa numere si vor putea exersa operatii m...Citeste mai mult!
Hasyayoga- yoga rasului- are o putere curativa cu efecte profunde atat asupra psihicului cat si asupra fizicului uman. Printre cele mai importante beneficii a u...Citeste mai mult!
Ghicitorile sunt un mijloc distractiv pentru copii. Cu ajutorul ghicitorilor copii isi pot dezvolta perspicacitatea. Impreuna cu copilul tau descopera caracteri...Citeste mai mult!
Incaltamintea de vara a copilului trebuie sa se asorteze cu temperatura de afara. Nu poti sa incalti copilul cu ghete cand este canicula, dar nici slapii sau pa...Citeste mai mult!

Adauga comentariu

Autentifică-te sau creează-ţi un cont nou, pentru a putea aduaga comentarii.

Trimite unui prieten