Mergem in concediu cu copilul?

Subiect adăugat de Catalina în secţiunea Diverse in data de Sat, 07/16/2011 - 10:36.
Catalina's picture

Ma gandesc sa merg in concediu si nu sunt hotarata daca sa merg cu copilul sau fara. Nu e prea mic pentru a calatoti cu avionul, si a fi pe drum multe ore? Nu-i va fi greu cu schimbarea fusului orar, chiar daca nu mult? Se va adapta la clima? Astea sunt doar cateva intrebari care ma chinuie.

Puteti sa-mi impartasiti din experienta vaostra in acest sens?

Anca's picture

Cand Maya avea 2 ani am plecat cu ea in concediu la mare, am parcurs in jur de 900-1000 de km cu masina. Desi a fost foarte cuminte pe drum, a fost obositor pentru ca era foarte cald si ne tot opream sa faca pipi, sa manance, sa isi intinda putin picioarusele...A fost drumul obositor, dar concediul a foarte frumos tocmai pentru ca a fost Maya cu noi. smile
Eu nu am fost niciodata cu ea cu avionul, dar cunosc multe persoane care au zburat cu copii mici si nu au avut deloc probleme, nici dupa ce au ajuns de acomodare cu clima. Cred ca depinde si de destinatia aleasa de tine, cat e de mare diferenta de clima si cate ore dureaza zborul.
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

june's picture

In fiecare an mergem la mare cu baietei nostri. Asa cum spune Anca e greu cu ei pentru ca se plictisesc repede, pisu, plictiseala etc. Pe de alta parte cand adorm adorm. Oricum noi cand mergem la mare ne luam 2 zile pentru drumul pana acolo. Dar asa cum a spus si Anca, cele mai faine concedii au fost de cand ii avem pe ei.

Catalina's picture

Si noi mergem cu copilul in concediu, dar sincer, nu ne riscam la un drum lung cu masina. Vom merge ori cu avionul (am mai mers si totul a fost OK) ori cu trenul cu vagon de dormit. Asa practic ne culcam seara si dimineata suntem la destinatie (daca mergem in tara in concediu). Mi se par cele mai bune alegeri pentru a calatori cu un copil mic.
In ce priveste activitatile din concediu, cu siguranta (cel outin pana sunt mici) totul se invarte in jurul copiilor, ceea ce nu e simplu, dar e totusi placut. wink

Liana's picture

Cele mai frumoase conedii le-am avut si noi, ca si voi, alaturi de puiutul nostru. Dar pana acum am mers doar cu maina; curand cred ca il vom duce si cu avionul, asa ca noi urmeaza sa aflam cum va fi tongue .

puiutu's picture

De cand devenim parinti e ciudat sa plecam in concediu fara copii. E ca si cum ceva lipseste si desi e greu cu drumul merita. In fond in concediu trebuie sa ne distantam de munca, nu de copii.

Cristina's picture

Si noi ne facem concediile in 3. Asa ne place si nici nu ne deranjeaza ca Ovi e cu noi, daca am fi fara el ar fi ciudat.

Claibetet's picture

Noi mergem cu inca 2 familii in concediu. Copiii nostri au varste apropiate si asa putem face grupuri de copii si adulti incat fiecare sa se simta bine. Facem acest lucru de 3 ani si mereu cand plecam in concediu in afara tarii si nu am vrea sa schimbam nimic pe viitor.

dodo1009's picture

Si noi mergem impreuna in concediu, toata familia la relaxare smile Anul acesta suntem cam in pana de idei deci orice sugestie ne-ar ajuta tare mult tongue

antoxaa2789's picture

Ne pregatim ca in circa 2 saptamani sa pornim spre Croatia, avem acolo o statiune la care mergem an de an. E linistit locul, aproape de apa si e numai bun pentru intreaga familie, chiar si pentru care au copii mici. Eu una nu as pleca fara copil...as simti ca nu sunt mamica, si trebuie sa iti asumi ca viata se schimba dupa ce ai un copil

dodo1009's picture

Gata, ne-am decis ! Insula Rab din Croatia smile am sa revin cu poze smile

boko's picture

Concediu placut Dodo1009. Noi vom merge la munca, in Remeti unde avem si rude mai indepartate. In fond nu locatia conteaza neaparat ci o evadare din treburile zilnice.

Violeta897's picture

Concediu placut fetelor si lipsit de evenimente nefericite ! Asa e boko, locatia nu conteaza ci anturajul smile

Adaugă răspuns

Autentifică-te sau creează-ţi un cont nou, pentru a putea adauga comentarii.